Veža Euphoria – nové bývanie práve pre Vás

27. 07. 2017 | 09:07

Základnou ideou projektu Veža Euphoria je poskytnúť mestské bývanie v čo najvyššom štandarde za prijateľnú cenu. Lokalita projektu sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do centra, či už autom alebo mestskou hromadnou dopravou. Samozrejmosťou je skvelá  občianska vybavenosť a potraviny Fresh Plus v prízemí objektu.

Projektom Euphoria sa snažíme priniesť výnimočnú architektúru, ktorá bude rozdielna od bežných konceptov dnešnej doby, samozrejme za použitia prvotriednych materiálov, ktoré aktuálne trh ponúka.

Dobrá investícia

Byty Veže Euphoria sú malometrážne, vďaka tomu teda celková hodnota bytu sa stáva dostupnejšou pre majoritu obyvateľstva. Bytové jednotky sú ideálne aj na ďalší predaj alebo na dlhodobý prenájom, a to hlavne vďaka nízkym mesačným prevádzkovým nákladom.

Pekné bývanie

K dispozícii je celkovo 72 bytových jednotiek, dvojizbové byty s rozlohou od 43m2 a trojizbové byty s rozlohou do 96m2. Samozrejmosťou kvalitného bývania je priestranná lodžia alebo francúzske okno, výťah a podzemné či nadzemné parkovisko. Celkové ukončenie stavebných úprav na projektu VEŽA EUPHORIA je plánované na koniec decembra 2018. Následne prebehne kolaudácia a koncom februára, resp. v marci 2019 sa budú môcť majitelia nových bytov nasťahovať.

Harmonogram:

  • December 2017 - zahájenie stavby
  • Júl 2018 - ukončenie hrubej stavby
  • December 2018 - ukončenie fasády a rozvodov
  • Február 2019 - kolaudácia Veže Euphoria

 

Autor: Števo Mačák