Priemyselné píly svetovej úrovne

12. 09. 2018 | 12:09

Možno o tom ani neviete, ale aj na východe Slovenska majú čo ponúknuť. V centre Zemplína, Michalovciach sa už od roku 1992 vyrábajú automatizované kotúčové píly svetovej kvality. Spoločnosť StrojCAD s.r.o. patrí v súčasnosti k významným výrobcom drevoobrábacích strojov pre priemysel na Slovensku.

Špičkové produkty sú držiteľmi viacerých ocenení z rôznych výstav doma a v zahraničí. Od Južnej, či Severnej Ameriky (Cayenne) až po Ďaleký Východ ázijského kontinentu (Vladivostok). Od rovníka až po severný polárny kruh. Vyše 2 000 strojov v 21 krajinách sveta spoľahlivo slúži svojím zákazníkom. Od začiatku svojej činnosti sa spoločnosť venuje vývoju a výrobe drevoobrábacích strojov. V súčasnosti jej výrobný program pokrýva takmer všetky oblasti potrieb drevárskej prvovýroby a zákazníkovi ponúka ucelené riešenie – dodávku celej technológie do pílnice na kľúč. Vyrábané píly sú založené výhradne na vlastných konštrukčných riešeniach a vyznačujú sa originálnou konštrukciou, jednoduchou obsluhou, vysokou kvalitou a spoľahlivosťou.

25 rokov skúseností z vývoja strojov pre drevársky priemysel nám dáva obrovský náskok, vďaka ktorému sú stroje vždy o niekoľko krokov pred konkurenciou. Od začiatku vieme, že kopírovať stroje iných, je cesta len k polovičnému úspechu. Každý stroj má niekoľko modifikácií. Aj napriek tomu si uvedomujeme, že je stále čo vylepšovať. Silnou stránkou je schopnosť prispôsobiť sa špecifickým požiadavkám a modifikovať všetky píly v ponuke. Teraz už budete vedieť, že kvalitné píly sú na východe. Či už hľadáte kotúčovú pílu alebo pásovú pílu, či brúsky pílových nástrojov, navštívte spoločnosť StrojCAD v Michalovciach.

Na začiatku by málokto uveril, že ešte aj dnes budú aj tie najstaršie stroje stále spoľahlivo pracovať a prinášať úžitok zákazníkom. Jednoduchá konštrukcia a nenáročná údržba dávajú predpoklad dlhodobej životnosti každého výrobku, ktorý opustí brány spoločnosti StrojCAD.

Autor: Števo Mačák