Potrebujete teplú vodu? Jednoduché riešenie

21. 06. 2017 | 11:06

Potrebujete elektrický ohrievač vody? Na výber máte rôzne typy elektrických ohrievačov od rôznych výrobcov. Nájsť v ohromnom množstve rôznych elektrických ohrievačov ten správny nemusí byť jednoduché, preto vám prinášame niekoľko rád ako si vybrať  spoľahlivý ohrievač vody za rozumnú cenu.

Voda sa v ohrievačoch alebo bojleroch môže ohrievať rozličnými spôsobmi. Najčastejšie používaný spôsob je za pomoci elektrickej vykurovacej jednotky. Najmodernejším spôsobom ohrevu vody je solárny bojler, ktorý sa môže na ohrev teplej úžitkovej vody používať počas letného obdobia.

Vysoko účinné a hlavne spoľahlivé ohrievače vody sú dostupné ako prietokové (napr. nad batériou) alebo zvislé a ležaté. Môžete si vybrať prietokový elektrický ohrievač, alebo zásobníkový bojler, v ktorom sa voda zhromažďuje a vytvára zásobu teplej vody.

Do domácnosti alebo na chatu si nemusíte už vyberať  len podľa ceny, pretože na trhu je množstvo kvalitných ohrievačov vody s rôznym moderným dizajnom. Elektrické bojlery sú vyrábané aj ako dizajnové jednotky, jednoducho tak zapadnú do koncepcie hocjakej kúpeľne resp. priestoru, kam bude elektrický ohrievač vody inštalovaný.

Elektrické ohrievače vody sú jednoducho dostupné, servis značiek Gorenje, Andris, alebo Velis je rýchlo dostupný po celú dobu životnosti. Veľký výber variantov s rôznym príkonom umožní vybrať optimálny typ priamo podľa vašej potreby. Vyrábajú sa ohrievače, ktoré je možné namontovať pod umývadlo, drez, alebo väčšie jednotky pre domy a kancelárske priestory.

Veľký výber kvalitných elektrických ohrievačov vody si môžete vybrať prostredníctvom nákupného portálu solidstav.sk. Prehľadné členené kategórie vás motivujú k nákupu spoľahlivých a bezpečných elektrických ohrievačov vody.

Autor: Števo Mačák