Kontajnerový dom ako dom budúcnosti. Čo na to poviete?

15. 07. 2020 | 12:07

Jednou z najväčších výhod kontajnerového domu sú jeho rozmery, vďaka ktorým sa dá ľahko prepraviť na kamiónoch. Je samostatnou konštrukciou s rozvodmi, izoláciami, oknami, dverami a v súčasnosti je možné vybrať si z rôznych druhov kontajnerových budov, ktoré sa používajú v mnohých priemyselných odvetviach a oblastiach – od stavebníctva a obchodu, cez ubytovanie a gastro až po kancelárske priestory. Premýšľate nad tým, že by ste si takýto kontajnerový dom zadovážili? Obráťte sa na firmu Mastertec.

Postaviť si klasický tehlový či murovaný dom môže trvať niekoľko dlhých mesiacov a jeho výsledná suma sa môže vyšplhať do vysokých čísiel. Potrebovali by ste nejaký priestor na bývanie či svoj biznis, ale váš rozpočet je obmedzený? Ideálnou voľbou by v takomto prípade mohol byť kontajnerový dom, ktorý je natoľko komfortný, že ho bez problémov môžete využiť aj ako obytný kontajner.

Kontajnerový dom

Použitie prepravných kontajnerových budov na ubytovanie či iné využitie je formou modulárnej konštrukcie. Väčšinu práce možno vykonať mimo pracoviska a potom jednoducho prepraviť kontajner na miesto na inštaláciu. Z tohto dôvodu je možné predísť zbytočnému odpadu a všetko urobiť za relatívne krátky čas bez väčšej námahy.

Jednotlivé kusy si môžete vyskladať podľa vašich predstáv a požiadaviek s ohľadom na pozemok, kde ich chcete mať umiestnené. Po tom už ich stačí len dať dohromady a váš obytný kontajner je hotový. Je skvelou voľbou nielen na bývanie, ale napríklad aj v oblasti gastronómie či obchodu.

To, ako si takúto kontajnerovú budovu či obytný kontajner zariadite je už len na vás. Ide o samostatnú konštrukciu s rozvodmi, izoláciami, dverami a oknami. Všetko potrebné je jej súčasťou, no interiér a jeho zariaďovanie máte celkom vo vašich rukách, či už máte radi moderný štýl, alebo skôr ten klasický. Neváhajte a dajte takémuto typu domu šancu. Uvidíte, že vám prinesie pozítvnu zmenu do vášho súkromného či pracovného života. Inšpirujte sa na stránke Mastertec.

Autor: Števo Mačák