Hľadáte pre svoju firmu vrátnicu či strážnicu? Poradíme vám

27. 07. 2020 | 07:07

Radi by ste do areálu vašej firmy zadovážili vrátnicu? Vrátnica alebo strážnica je ideálnou voľbou, pretože ponúka viacero výhod, ktoré určite oceníte nielen vy, ale aj vaši zamestnanci. V nasledujúcom článku vám niektoré z týchto výhod bližšie priblížime a popíšeme.

Je pohodlná a dostatočne vybavená

Strážnica alebo vrátnica sa využíva predovšetkým na vstupe do rôznych firiem, veľkých priestorov či na parkoviskách. Patrí k najmenším priestorom, v ktorých sa pracuje, no napriek neveľkým rozmerom by mala byť vybavená tak, aby zamestnanec, ktorý sa v nej nachádza, mal všetko potrebné na prácu. Mal by sa v nej cítiť pohodlne a zároveň by v takejto búdke nemalo chýbať nutné vybavenie ako veľké okno, vykurovanie, klimatizácia a elektrina.

Je mobilná a ľahko prenosná

Rozmery takejto búdky zaberajú málo miesta, je relatívne ľahká a môže sa presúvať a fungovať ako sebestačné pracovné zóny. Dodáva sa so všetkým potrebným vybavením, no nie je problém dotvoriť ju podľa vašich vlastných špecifikácií. Môžete si vybrať druh materiálov obloženia, druh podlahy, počet a umiestnenie okien, polohu elektrických bodov, svetelných spínačov či externého vývodového hriadeľa – elektrické pripojenie.

Zabezpečí poriadok a prehľad

Vrátnica a zamestnanec, ktorý v nej pracuje, vytvárajú kontrolu nad tým, čo by mohlo byť inak chaosom. Napríklad, na veľkom parkovisku je potrebný systém. Určené miesto kontaktu a kontroly toku dopravy znamená, že je možné mať pod kontrolou autá na parkovisku bez toho, aby tam vznikli rôzne kolízie či iné nepríjemné situácie. Rovnako je ideálna aj v prípade, že je vaša budova uzavretá, no rôzny tovar či iný materiál môže vďaka nej prichádzať do areálu firmy aj mimo pracovnej doby.

Nech už podnikáte v akejkoľvek oblasti a vaša firma sa rozprestiera na väčšej ploche, tak by ste si takúto strážnicu či vrátnicu mali určite zaobstarať. Vaša firma a majetok budú pod kontrolou a vy sa nebudete musieť obávať o prípadné krádeže či iné nepríjemnosti.

Autor: Števo Mačák